BÜTÜNLEME SINAVLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

2017-2018 Güz yarıyılı final sınavları 5 Ocak 2018 Cuma günü tamamlanacak olup, öğretim elemanlarının final notu girişlerinin son tarihi 14 Ocak 2018 Pazar günüdür.

Bütünleme sınavları 22-26 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacak olup, internet üzerinden bütünleme sınavı başvuruları 15-17 Ocak 2018 tarihleri arasında alınacaktır.

Derslerden FD ve FF notlarıyla kalan öğrencilerin, bütünleme sınavı için başvuru yapmasına gerek olmayıp, sistem üzerinden otomatik kayıtları yapılacaktır. Derslerden koşullu (DD ya da DC) geçen ya da geçtiği halde (CD-CC ve üzeri not alanlar) notunu yükseltmek isteyenlerin internet üzerinden bütünleme sınavına girmek için başvurmaları gerekmektedir. Bu şekilde başvuru yapan öğrencilerin final notları sıfırlanacak olup, başvuru yapıp girilmemesi durumunda dersten kalınması söz konusudur. Bu bakımdan not yükseltme için gireceklerin bu hususu göz önünde bulundurması önem taşımaktadır.

Ayrıca, final sınavlarına girilememesi durumunda (sınavı kaçırma, hastalık, vs. nedenlerle) herhangi bir mazeret göstermeksizin (rapor, vs.) öğrenciler doğrudan bütünleme sınavlarına girebilirler. Bütünleme sınavlarının ise mazereti bulunmamaktadır.

Bütünleme sınavları programı okulumuzun internet sayfasında yayınlanmıştır.

Final sınavlarında başarılar diler, öğrencilerimize önemle duyururuz. 

Yayın Tarihi: 26/12/2017
Okunma Sayısı: 6045