Koronavirüs Sebebiyle Kayıt Dondurma İşlemleri

Yükseköğretim Kurulunun (YÖK) 31.03.2020 tarihli toplantısında aldığı yeni karar doğrultusunda; Covid-19 nedeniyle önlisans, lisans ve lisansüstü düzeyde öğrenim gören öğrencilerin talep etmeleri halinde 2019- 2020 Akademik Yılı Bahar Döneminde kayıtlarını dondurabilmesine imkan sağlandı.

Bu kapsamda önlisans ve lisans öğrencilerimizden kayıt dondurmak isteyenlerin; 30 Nisan 2020 tarihine kadar Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden "Dilekçe Formu" bağlantısından “Kayıt Dondurma”yı seçerek formu doldurmaları, formun çıktısını “Rapor Al” bağlantısından almaları, imzalayarak taramaları veya ekran görüntüsünü alıp oidb@sdu.edu.tr adresine güncel iletişim numarası, adres ve konu kısmına “Kayıt Dondurma” yazarak göndermeleri gerekmektedir.

Lisansüstü öğrenim gören öğrencilerimizin de konu ile ilgili kayıtlı olduğu enstitünün duyurularını takip etmeleri gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 06/04/2020