Arasınav Mazeret Sınavı Tarihi ve Başvuruları

7-13 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılacak arasınavların mazeret sınavları 24 Nisan Salı - 27 Nisan 2018 Cuma tarihleri arasında yapılacaktır.

Mazeretleri nedeniyle arasınava giremeyen öğrencilerimiz 16 Nisan 2018 Pazartesi - 18 Nisan 2018 Çarşamba tarihleri arasında dilekçe ile bölüm sekreterliğine dilekçe ile başvurabilirler. Dilekçe ekinde mazeretlerine ilişkin rapor gibi belgeler ekli olmalıdır.

Mazeret sınavına girecek öğrencilerimiz bu tarihler arasında sınavına girecekleri dersin öğretim elemanı ile irtibata geçecek sınav tarih, saat ve yeri konusunda bilgi alacaktır.

NOT: Mazeret sınavına girmek için süresi içinde başvuran öğrencilerden mazereti bölüm başkanlıklarınca kabul edilen öğrenciler sınava alınacaktır. Mazeret sınavı kabul-ret listesi sınavlardan önce 19 Nisan 2018 Perşembe günü bu sayfadan duyurulacaktır.

Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrencilerinin Mazeretli Sayılma, Mazeret Sınavları ve İzinleri Uygulama Esaslarını İndirmek İçin Lütfen Tıklayınız...

Yayın Tarihi: 04/04/2018