Atayalvaç SHMYO-SDÜ Sürekli Eğitim Merkezi İşbirliği'yle KPSS Kursu

Okulumuz ile üniversitemiz Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi işbirliğiyle bahar yarıyılında 2018 yılında yapılacak KPSS Önlisans Sınavı'na hazırlık kursu açılacak. 

Sınavda soru sorulan 6 dersi içeren toplam 266 saatlik kursun bedeli 600 TL olarak belirlendi. Üç takside kadar ödeme imkanı olan kurslar, öğrencilerimizin ders programıyla uyumlu olarak ders bitimlerinde ve hafta sonu gerçekleştirilecek. 

Kursların açılması için belirlenen 30 kişilik kontenjanın dolması gerekiyor. Bunun için 19 Aralık 2017 Salı akşamına kadar kurs ön başvuruları alınacak. Kursa katılmak isteyenlerin müdür sekreterliğinde bulunan ön başvuru formunu doldurarak teslim etmeleri gerekiyor. Yeterli sayıya ulaşıldığında Sürekli Eğitim Merkezi yetkilileri tarafından kesin kayıtlar yapılarak kurs programı ilan edilecek. 

Bahar yarıyılının başladığı 19 Şubat haftası başlayacak olan kurslar, haftalık 19 saat olarak 14 hafta yapılacak ve finallerin başlamasından önceki hafta 1 Haziran tarihinde sona erecek. 

Bilindiği gibi KPSS Önlisans sınavları 2 yılda bir yapılıyor ve şu an okuyan öğrencilerimizin gireceği en yakın sınav 2018 yılı yaz aylarında yapılacak, bir sonraki sınav 2020 yılı yaz aylarında yapılacak. 

 

Yayın Tarihi: 13/12/2017
Okunma Sayısı: 2124