Bağımlılıkta Stigma

Cumhurbaaşkanlığı genelgesi ile oluşturulan Bağımlılıkla Mücadele Yüksek Kurulu’nun kararıyla “Bağımlılıkla Mücadele Seferberliğinin Başlatılması” kapsamında ulusal çapta çalışmalar gerçekleştirilmektedir. Atayalvaç Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak bu kampanyaya destek vermek, öğrencilerimiz ve personelimizin bilinçlenmesini sağlamak ve farkındalıklarını artırmak amacıyla çalışmalarımız sürmektedir. Yakın zamanda okulumuzda düzenlenen “Bağımlılıkla Mücadelede Psikolojik Yaklaşımlar” panelinin ardından bu kez de Ergoterapist Betül Üstün tarafından “Bağımlılıkta Stigma” konulu webinar düzenlenmiştir. Erg. Betül Üstün’e katkılarından dolayı, öğrencilerimize ve akademik personelimize de katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Yayın Tarihi: 27/05/2022