KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

ÖSYS sonuçlarına göre okulumuza yerleştirilmeye hak kazanan öğrencilerimizi öncelikle kutluyor, güzel bir geleceğe atılacak adımlarınızda beraber olmaktan büyük mutluluk duyduğumuzu ifade ediyoruz. 

* İLK ve ACİL YARDIM Programımıza kayıt yaptıran öğrencilerimizin kayıt işlemleri doğrudan okulumuzda (internet üzerinden yapılmayacak) 14-18 AĞUSTOS 2017 tarihlerinde yapılacaktır.

İlk ve Acil Yardım önlisans programına kayıt yaptıracak öğrencilerin, devlet hastanelerinden veya üniversite hastanelerinden, “Sürücü Belgesi Almaya Engel Olmayan Bir Beden Yapısı Ve Ruh Sağlığına Sahip Olduklarını Belgeleyen Rapor” almaları (Öğrencinin boy ve kilosunun sağlık kurulu raporunda belirtilmesi gerekmektedir.), program gereği 2. sınıfta araç kullanmalarının zorunlu olması sebebiyle kayıt tarihinde 17 yaşını tamamlamış olmaları; erkek öğrencilerde 1.65 m’den, kız öğrencilerde 1.60 m’den kısa olmamak, boy uzunluğunun santimetre olarak ifade edilen değerinin son iki rakamından en çok 5 fazla veya 15 noksan kilo ağırlığında olmak; kurtarma ve taşıma işlerinde iki kişilik bir ekipte çalışırken sedyedeki bir hastayı ekip arkadaşı ile birlikte taşıyabilecek beden ve fizik yeterliliğine sahip olmaları gerekmektedir.

* FİZYOTERAPİ Programımız için dileyen adaylar bulundukları yerde e-Devlet üzerinden e-kayıt yaptırabilirler, dileyen adaylar ise kayıt hakkı kazandıkları birime şahsen başvurarak yüz yüze kayıt yaptırabilirler. 

e-Devlet üzerinden elektronik kayıtlar 11-16 Ağustos 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Yüz yüze kayıt yaptırmak isteyenler için ise 14-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında kayıt hakkı kazanılan okulların binasında şahsen veya noter vekâleti ile yapılacaktır.

 

DERS KAYITLARI

Tüm öğrencilerimizin 11-15 Eylül 2017 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi https://obs.sdu.edu.tr adresinden DERS KAYDI yapmaları gerekmektedir.

 

KAYITTA İSTENEN BELGELER ve DİĞER BİLGİLER için tıklayınız...

AKADEMİK TAKVİMİ İNCELEMEK için tıklayınız...

KAYITLARLA İLGİLİ BİLGİ ALMAK İÇİN ARAYABİLECEĞİNİZ NUMARAMIZ:

0246 441 4334 (Dahili: 400) 

Yayın Tarihi: 08/08/2017
Okunma Sayısı: 3216