Hakkımızda

Atayalvaç Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK)’ nun 15.01.2016 tarihli genel kurul toplantısında alınan kararla kurulmuştur. Okul binası, Yalvaçlı hayırsever Dr. Gevher Türkan Berkant Atayalvaç tarafından yaptırılarak Süleyman Demirel Üniversitesi’ne hibe edilmiştir. Okulumuzda YÖK’ ün 06.10.2016 tarihli kararıyla üç bölüm altında toplam 5 program açılmıştır. Bu bölüm ve programlar şunlardır: 1. TIBBİ HİZMETLER ve TEKNİKLER BÖLÜMÜ • İlk ve Acil Yardım Programı • Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı • Diyaliz Programı 2. TERAPİ ve REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ • Fizyoterapi Programı 3. DİŞÇİLİK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ • Ağız ve Diş Sağlığı Programı Okulumuzun öğretim elemanı kadro oluşturma çalışmaları tamamlanmış olup, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında İlk ve Acil Yardım Programı ile Fizyoterapi Programı’na, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı'na öğrenci alımı gerçekleştirilmiştir.

Sayısal Veriler